Als Premium lid zie je een lijst met alle likes die je hebt gegeven in de app. Dit geeft je de mogelijkheid om een profiel waaraan je een Like hebt gegeven later nog eens te bekijken.
Je kunt de lijst net zo snel vinden als dat je likes kunt toewijzen: Open je profiel (menselijk symbool in de linkerbovenhoek), scroll dan helemaal naar beneden en tik op "Uw toegekende Likes".
Als je de lijst niet ziet, kun je een Premium-abonnement nemen om van dit voordeel en nog veel meer te profiteren.