Als Premium lid van LOVOO heb je de mogelijkheid om de incognitomodus te gebruiken. Als je deze activeert, word je aan andere leden getoond met de status "offline". Je kunt ook anoniem door andere profielen bladeren in de incognitomodus. Dit betekent dat je niet meer wordt weergegeven in de weergaven van andere profielen wanneer je ze bezoekt.
Je kunt nog steeds likes, matches, ijsbrekers, berichten of weergaven van andere leden ontvangen, omdat je nog steeds wordt weergegeven in de match en in de buurtlijst.
- ga naar "Mijn Likes" (hart symbool in de rechter benedenhoek)
Op deze manier kun je de incognitomodus in- of uitschakelen: