Sohbete genel bakışınızı düzenlemek ister misiniz? LOVOO uygulamasında, genel bakıştaki bir sohbeti tek parmağınızla sola kaydırarak ve kırmızı geri dönüşüm kutusu sembolüne dokunarak tüm sohbet geçmişlerini silebilirsiniz.
LOVOO web sitesinde, bir sohbeti açıp küçük ve gri çark simgesine tıkladıktan sonra "Sil" düğmesine tıklayarak onu silebilirsin.
Sizin için önemli bir not: Silinen bir sohbeti geri yükleyemezsiniz. Bu yüzden sohbeti gerçekten silmek isteyip istemediğinizi dikkatlice düşünün.
Başka ne önemli: Bir sohbeti sildiyseniz, diğer kişi hala konuşmanızı görebilir ve size cevap yazabilir. Bu kişiyle iletişimi tamamen iptal etmek istiyorsanız, bunu yalnızca profili engelleyerek yapabilirsiniz.