Je ontvangt dit bericht als je profiel geblokkeerd is en je geen rechten meer hebt voor bepaalde acties (zoals het spelen van een wedstrijd of het versturen van berichten).
Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:
- Aan de ene kant kan het zijn dat verschillende leden je gedrag in de app niet leuk vonden en daarom je profiel hebben gerapporteerd.
- Aan de andere kant kan dit echter ook een zuivere voorzorgsmaatregelvan de kant van ons systeem zijn, omdat u bijvoorbeeld via een VPN- of proxyverbinding toegang tot onze servers krijgt. U benadert onze servers bijvoorbeeld via een VPN- of proxyverbinding - zoals vaak wordt gedaan door leden die onze gemeenschap schade willen berokkenen.
- In sommige gevallen ontvang je een systeembericht dat je de blokkering direct kunt opheffen door je profiel te verifiëren en zo te bewijzen dat de foto's op je profiel ook echt van jou zijn. Begrijp alsjeblieft dat dit de enige manier is waarop we ervoor kunnen zorgen dat ons platform alleen wordt gebruikt door mensen met eerlijke bedoelingen.
Als je een bericht hebt ontvangen dat je profiel geblokkeerd is, kun je ook altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. We zullen de zaak uiteraard tot op de bodem uitzoeken.