Wil je eerst kijken hoe Premium bevalt en de automatische abonnementsverlenging stopzetten? Of heb je al een speciaal iemand gevonden en wil je je account opzeggen?
Dan is het waarschijnlijk tijd om je Premium-lidmaatschap op te zeggen.
Opgelet: Als u uw LOVOO-profiel verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch geannuleerd. U moet dit apart doen bij uw betalingsprovider - hier is uw koopcontract afgesloten.
Zodra je je lidmaatschap opzegt, blijft je profiel in Premium-modus tot het einde van de termijn. Je kunt je lidmaatschap bijvoorbeeld opzeggen op dezelfde dag dat je Premium aanschaft en je hebt dan je lidmaatschap voor de door jou gekozen termijn. Als de termijn voorbij is, blijft je profiel beschikbaar met alle basisfuncties.
Maar hoe?
Je Premium-abonnement opzeggen:
Automatische verlengingen voor Premium accounts kunnen tot 24 uur voor de deadline worden geannuleerd.
- iTunes:
Volg deze link voor instructies over het uitschakelen van automatische vernieuwingen in iTunes.
- Google Play:
abonnementen annuleren via Google Play zoals beschreven in deze instructies. .
Als dit niet werkt, neem dan contact op met payments.google.com. Hier kunt u alle Google-abonnementen bekijken en beheren.
Heb je betaald via je mobiele telefoonrekening? Neem dan ook contact op met betalingen.google.com.
- PayPal:
Je kunt Premium-rekeningen die via PayPal zijn afgesloten eenvoudig direct in je PayPal-rekening annuleren:
- Log in op www.paypal.de.
- Tik op het tandwiel rechtsboven.
- Adyen (creditcard):
U kunt een Premium abonnement dat via Adyen is afgesloten direct in de app opzeggen.
- Ga naar "Mijn favorieten" (hartsymbool in de rechterbenedenhoek).
- Open je profiel (menselijk symbool in de linkerbovenhoek).
- Scroll helemaal naar beneden en tik op de knop "Abonnement beheren".
- Je kunt je abonnement annuleren met de knop "Abonnement annuleren".
U kunt ook uw laatste aankoopbewijs van Adyen naar ons Customer Care Team sturen met een verzoek tot annulering.
- Stripe (creditcard):
Op dit moment kun je alleen abonnementen opzeggen via Stripe op onze website..
- Log hiervoor in op de website.
- Klik op het tandwieltje in de rechterbovenhoek om naar de instellingen te gaan.
- Volg de verdere instructies van Stripe.
Note: Met de betaalmethoden Sofortüberweisung of Paymentwall wordt er geen abonnement afgesloten en eindigt uw lidmaatschap automatisch aan het einde van de geboekte periode. U kunt uw betalingsgegevens, zoals de geselecteerde periode, controleren in uw account bij de desbetreffende aanbieder.