Als je geen contact meer wilt met een bepaalde persoon, kunnen de redenen daarvoor heel verschillend zijn. Je kunt de persoon echter altijd blokkeren. Om dit te doen, open je het profiel en klik je op de 3 puntjes in de rechterbovenhoek. Tik op "Blokkeren" en bevestig je beslissing.
De geblokkeerde persoon verdwijnt nu uit je chats, vind-ik-leuks en weergaven. Ze kunnen je profiel, chat of foto's niet meer zien en kunnen geen contact meer met je opnemen.
Je kunt een blok als volgt ongedaan maken:
Op Android-apparaten
- Open je profiel (menselijk symbool in de linkerbovenhoek).
- Ga naar de instellingen (tandwielsymbool in de rechterbovenhoek).
- Selecteer "Gemeenschapsinstellingen" en ga dan naar "Geblokkeerde leden".
- Tik op de gewenste persoon en bevestig met "Ya, blokkeren verwijderen".
Op iOS-apparaten
- Open je profiel (menselijk symbool in de linkerbovenhoek).
- Ga naar de instellingen (tandwielsymbool in de rechterbovenhoek).
- Selecteer "Privacy" en ga dan naar "Toon geblokkeerde gebruikers".
- Veeg de gewenste persoon naar links en druk op het prullenbakpictogram om de blokkering te verwijderen.
Zodra de blokkade is opgeheven, kunnen jullie weer met elkaar communiceren, je profielen bezoeken en je streams joinen. Als jullie voor de blokkering al met elkaar aan het chatten waren, verschijnt jullie chat na een paar minuten weer in jullie overzicht.
Een belangrijke opmerking voor jou: Een blokkade kan niet worden verwijderd op de website van LOVOO.