Je hebt vol verwachting gekozen voor Premium, maar je voordelen werden niet meteen geactiveerd na een succesvolle aankoop?
Een Premium lidmaatschap is altijd gekoppeld aan het profiel waarop het geboekt is. Als er vervolgens een nieuw profiel wordt aangemaakt, wordt de Premium-status niet automatisch overgedragen. Merk ook op dat het verwijderen van een profiel een bestaand abonnement niet automatisch annuleert.
Hoe activeer je een bestaand Premium-lidmaatschap op je nieuwe profiel?
1) Sluit de app en start hem opnieuw op
2) Klik op "Profiel" in de onderste menubalk en vervolgens op de knop "Nu Premium Lid worden".
3) Scroll helemaal naar beneden en klik op "Herstel aankopen nu"
4) Sluit de app opnieuw en start hem opnieuw op
Nu kan het volgende gebeuren:
a) Je Premium lidmaatschap is geactiveerd op je huidige profiel. Dit is echter alleen mogelijk als het profiel waarop de Premium status eerder geactiveerd was, al verwijderd is.
b) Anders ontvang je een bericht dat je Premium lidmaatschap nog steeds actief is op een ander profiel. Je krijgt dan ook het e-mailadres van het profiel dat nog actief is. Om de Premium status over te zetten naar je huidige profiel, kun je contact opnemen met ons Customer Care Team en dit e-mailadres opgeven. Je kunt ook een screenshot bijvoegen van het bericht dat je hebt ontvangen.
Als geen van deze gevallen van toepassing is, neem dan contact op met ons Customer Care Team en voeg een screenshot bij van het aankoopbewijs van iTunes. Meestal heb je per e-mail een bevestiging met het aankoopbewijs ontvangen van iTunes. Als je het niet meer kunt vinden, log dan in op je account bij je betalingsprovider. Het aankoopbewijs is daar ook opgeslagen.